Technical Support Engineer

Technical Support Engineer

Nederland is aan het verduurzamen en met jouw passie voor duurzame energie help jij mee. Als Technical Support Engineer adviseer jij klanten op het gebied van duurzaamheid van advies tot aftersales. Ook weet jij hoe je de inbedrijfstelling van onze producten zo efficiënt mogelijk laat verlopen. Zie jij jezelf al werken binnen een ambitieuze, gedreven en vooruitstrevende organisatie? Solliciteer direct op de functie Technical Support Engineer.

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen?

Als Technical Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning aan het verkoopteam. Je bent een spin in het web tussen de afdelingen Research & Development en Sales, waarbij je zorgt dat het gehele traject van advies tot aftersales correct verloopt. Ook zie je erop toe dat de installatie en inbedrijfstelling efficiënt verloopt. Je kennis over het opstellen van technische concepten en projectfasering komt hier goed bij van pas. Je bent ook bekend met het maken van calculaties en begrotingen. En je weet hoe je zorg draagt voor een juiste implementatie van nieuwe producten.

Welke vaardigheden passen bij deze functie?

Bij deze functie is projectmatig werken in een team en het stellen van prioriteiten erg belangrijk. Daarnaast ben je communicatief sterk en weet je onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken. Ook ben je analytisch, flexibel en stressbestendig.

Wat verwachten wij van jou?

Voor de functie verwachten wij van jou dat je 5 jaar aantoonbare werkervaring hebt in een soortgelijke functie in de installatietechniek. Een HBO denk- en werkniveau met afgeronde opleiding vinden wij ook belangrijk. Uiteraard moet je ook affiniteit hebben met elektro- en energietechniek en duurzame energie. En technische kennis van honorering woningbouw en ook kan je winst- en verliesberekeningen opstellen (pré). Tot slot heb je kennis van verwarmings- en ventilatiesystemen.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Nicole Metsemakers, HR Manager, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via het formulier op deze pagina.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: Stafafdeling Techniek
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie