Stage Productmanagement

Klaar voor een nieuwe start?

Stage Productmanagement

Zoek jij een stage waar jij je eigen projecten kan draaien, passend bij jouw opleiding? Wil jij leren in een veilige en innovatieve omgeving? Dan hebben wij de stage voor jou!

Functie
Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die wij al meer dan 100 jaar waarmaken. Een belofte die echter begint bij vernieuwing en de bevlogenheid van onze medewerkers om dingen anders, liefst beter te doen. Voor alles werken wij aan duurzame, energiebesparende oplossingen. Dat staat bij ons op één en maakt ons nummer één als het gaat om innovatieve ventilatie- en warmwatersystemen. Door actief met partners samen te werken, leveren wij totaalconcepten die ook jou op voorsprong zetten door hun veiligheid, comfort, lange levensduur en lage energiekosten. Bij Inventum ontwikkelen we onze producten op de R&D afdeling en produceren we ze in onze fabriek in Houten. De afdeling Productmanagement vormt de schakel tussen de wensen en eisen uit de markt (o.a. eindgebruikers, installateurs, woningcorporaties, bouwers) en de technische ontwikkelingen. Zo stemmen we onze producten af op de vragen vanuit de markt.

Taakomschrijving
Je maakt deel uit van het team van productmanagers en draait daarin volledig mee. Je ondersteunt de productmanagers bij hun werkzaamheden, maar hebt ook eigen opdrachten. Die kunnen we aan laten sluiten bij je opleiding en interesses. Enkele mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: marktonderzoek, IoT big data, het verbeteren van bestaande handleidingen/informatiesheets voor installateurs en gebruikersinformatie voor bewoners, het ontwikkelen van tools voor het analyseren van prestatiegegevens van onze toestellen in de praktijk, visualiseren van prestatiegegevens of het meewerken aan nieuwe productontwikkelingen.

Werkzaamheden

  • Je werkt mee aan het ontwikkelen van handleidingen en (product)presentaties;
  • Analyseren van monitoringsgegevens uit de praktijk;
  • Vertalen gebruiksgegevens naar productverbeteringen;
  • Ontwikkelen van tools voor presenteren van gebruiks- en prestatiegegevens;
  • Verbeteren van technische informatiesheets voor installateurs.

Profiel

  • 2e of 3e jaars HBO student;
  • Je bent leergierig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Interesse in het verduurzamen van Nederlandse woningen;
  • Studierichtingen zoals Commerciële Economie, International Business, Innovation in European Business, Technische Bedrijfskunde, Built Environment.

Sollicitatieprocedure
Een fulltime stage, uitdagend en met uitzicht op een dienstverband. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Schep, HR Manager, op telefoonnummer 030-274 84 84.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Job Category: Management Job Type: Fulltime Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie