Servicemonteur

Servicemonteur

Vind jij het leuk om te werken voor een organisatie waar innovatie centraal staat? Wij zijn op zoek naar een Servicemonteur die met ons wil werken aan een duurzamere wereld.

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen?

Als Servicemonteur benader je eindgebruikers en draag je zorg voor een vlotte en juiste afwikkeling van storingen. Daarbij stel je ter plaatse het defect vast en zoek je naar de oorzaak. Als de storing of het defect meteen te repareren is, dan voer je deze uit. Uiteraard adviseer je de klant over/bij vervanging van installaties. Maar het is ook belangrijk dat je bekijkt en bepaalt in hoeverre er sprake is van garantiesituaties.

Daarnaast maak je schetsen en neem je de maten op of noteer je typenummers voor productie of bestelling van het materiaal. Ook stel je storingsrapportages op voor zowel intern als extern gebruik. En rapportages over (terugkerende) storingen door gewijzigde of nieuwe installatie-uitvoeringen horen ook bij je werk.

Wat verwachten we van jou?

Inventum is op zoek naar een Servicemonteur met minimaal twee jaar aantoonbaar relevante werkervaring in een soortgelijk functie, bij voorkeur bij een productiebedrijf. Het hebben van minimaal een MBO denk- en werkniveau, verkregen door een opleiding in de installatiebranche, vinden ook belangrijk. Daarnaast kan je goed plannen en organiseren, ben je ondernemend en klant- en oplossingsgericht. Dit zijn allemaal eigenschappen die in dit werk goed van pas komen. Ook ben je communicatief sterk in zowel woord en geschrift.

Aanbod

Een dynamische baan in een turbulente, veranderende en groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het nemen van initiatieven en verantwoording is in deze functie vanzelfsprekend. De honorering in termen van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is marktconform en in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie neem je contact op met Nicole Metsemakers, HR Manager, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via het formulier op deze pagina.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: Techniek
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie