Research Engineer

Research Engineer

Als Research Engineer bij Inventum ben je constant bezig met nieuwe innovaties en ontwikkelingen op het gebied van technologieën van het huidige en toekomstige productportfolio. Ben jij leergierig en behaal je graag resultaten? Dan is deze vacature wat voor jou!

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen?

Als Research Engineer ben je verantwoordelijk voor het kenniskapitaal binnen Inventum op het gebied van diverse technologieën. Deze technologieën hebben betrekking op het huidige en toekomstige productportfolio. Je voert zelfstandig onderzoek uit dat een ‘pre development’ karakter heeft en je maakt onderdeel uit van de projectteams die zorgen voor de productontwikkeling.

Je werkt nauw samen met zes andere collega’s op de afdeling R&D en je hebt regelmatig contact met de afdelingen Productmanagement en Mechatronica.

Wie ben jij?

Je kunt projectmatig werken en je behaalt graag resultaten. Daarnaast ben je leergierig en vind je kennisdeling belangrijk. Zowel in teamverband als zelfstandig (thuis)werken kun jij erg goed.
Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je verdiept je graag in de theorie, maar je bent ook ‘hands-on’ en je vindt het leuk afwisselend praktisch bezig te zijn.

Het willen begrijpen van technologie en een selectie maken van de relevante zaken is een automatisch proces bij jou. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en bent bekend met:

  • Installatietechniek
  • Energietechniek
  • Warmtepomptechniek
  • Simulaties
  • Systeemontwerp
  • Meet- en regeltechniek
  • Geluidmetingen

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem je contact op met de afdeling HR, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via het formulier op deze pagina.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: Techniek
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie