Proces Engineer

Proces Engineer

Als Proces Engineer ben je vanaf de eerste tot de laatste stap bezig met het inventariseren, analyseren en optimaliseren van het productieproces. Zie jij altijd verbeteringen, ben je enthousiast en wil je resultaten behalen? Dan ben jij de collega die we zoeken! Zie jij jezelf al werken binnen een ambitieuze, gedreven en vooruitstrevende organisatie? Solliciteer dan direct op de functie.

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen?

Als Proces Engineer ontwikkel en werk je de gemaakte plannen uit om tot een optimale efficiency te komen in de productie. Hierbij inventariseer en analyseer jij de huidige werkwijze, productiemethoden en routing van het product. Op basis van deze analyse kom jij met een nieuw plan, waardoor onze productielijnen verbeteren. Je bent onder meer bezig met het opstellen van productiemethoden, doet investeringsvoorstellen en maakt planningen. Jij realiseert de uitgewerkte plannen door de implementatie van nieuwe productieapparatuur, door ze te testen en begeleidt het installeren van de machines. Jij bent er dus echt vanaf het begin tot het einde bij!

Wie ben jij?

Jij bent een sterk communicatieve Proces Engineer die flexibel is ingesteld. Onder stressvolle situaties behoud jij het overzicht en ben je in staat om nauwkeurig te werken. Je werkt projectmatig en kunt in crossfunctionele teams werken.

Verder beschik jij over een HBO denk- en werkniveau in de sector van elektrotechniek en/of energietechniek en heb je minimaal 3 jaar werkervaring binnen de productieomgeving. Je beheerst de talen Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Daarnaast kun je prima met verschillende systemen overweg en heb je bij voorkeur een gecertificeerde Lean Green Belt. Je hebt kennis van de nieuwste productietechnieken en -methoden, je maakt berekeningen en kosten/baten analyses. Jouw brede kennis van besturingstechniek is op niveau en het opstellen van onderhoudsvoorschriften en bedieningsinstructies heb je vaker gedaan. 

Wat bieden wij jou?

Een dynamische fulltime baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Neem voor meer informatie contact op met Frank Spoelstra, Manager Operations, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via LinkedIn

Job Category: Proces
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie