Manager Quality

Manager Quality

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Inventum. Onze producten moeten voldoen aan de hoogste standaarden en de processen binnen de organisatie moeten voldoen aan alle eisen, waaronder ISO 9001:2015. Een hoge mate van veiligheid op de werkvloer en efficiëntie in de processen zorgt uiteindelijk voor een perfect eindproduct. Als Quality Manager ben jij die collega die ons helpt in het streven naar kwaliteit op alle fronten.

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen?

Samen met jouw team bewaak jij de kwaliteits-, veiligheids- en milieuaspecten van de processen, werkwijzen en eindproducten.

Je ontwikkelt kwaliteitsprogramma’s en beheert hiervoor systemen en bijbehorende documentatie. Dit doe je door risico-inventarisaties en interne audits te organiseren en de acties hieruit te bewaken en aan te jagen. Calamiteiten handel je conform regelgeving af, je borgt de navolging én je doet er alles aan om herhaling te voorkomen. Ook houd je ontwikkelingen in de arbo- en milieuwetgeving scherp in de gaten.

Je bent dé kwaliteitsambassadeur binnen Inventum en in die rol onderhoud je contact met de certificerende instanties en ben je de coördinator van externe audits.

Wie ben jij?

Als Manager Quality ben je dé aanjager van kwaliteitsbesef. Je bent zowel standvastig als pragmatisch en je borgt de kwaliteit op een manier die ervoor zorgt dat iedere collega kwaliteit en veiligheid in het DNA opneemt.

Je communiceert duidelijk en helder en je hebt voelsprieten voor (interne) verhoudingen. Je zorgt ervoor dat je zichtbaar bent en draagvlak creëert bij iedere afdeling. Daarvoor heb je ook regelmatig overleg met het management en de directie.

Je hebt een relevante Hbo-opleiding afgerond en je bent in bezit van ISO- en VCA-certificaten, gecertificeerd auditor en je hebt kennis van LEAN-methodieken.

Tot slot heb je hebt minimaal 5 jaar (leidinggevende) werkervaring binnen een industriële omgeving en beheers je Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan van 38 uur per week in een turbulente, veranderende en groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je een marktconform salaris van maximaal € 5.000 bruto per maand op fulltime basis.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem je contact op met Nicole Metsemakers, HR Manager, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via het formulier op deze pagina.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: Proces
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie