Junior Financial

Junior Financial

De afdeling Finance van Inventum heeft ambitieuze doelstellingen! We willen in 2021 naar een “State of the Art” Finance afdeling groeien, waarbij we processen verder automatiseren en operational excellence als leidraad gebruiken. Wij zijn op zoek naar een leergierige Junior Financial, die het leuk vindt om zich te ontwikkelen naar een zelfstandige financial en tegelijkertijd een stempel te drukken op de ontwikkeling van de afdeling!

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen?

Als Junior Financial bij Inventum ga je je in eerste instantie vooral bezighouden met het assisteren bij de maand- en jaarafsluitingen en het voeren van de crediteurenadministratie. Daarnaast beheer je de tussenrekening en de urenadministratie. Jouw groei bepaalt vervolgens welke andere werkzaamheden jij aan je pakket toevoegt. The sky is the limit! Je maakt daarbij deel uit van een team van ervaren financials die maar wat graag hun kennis met jou delen. Ook denk je mee en speel je een grote rol in de verdere optimalisering van processen en de mogelijkheden van ons financieel systeem, SAP.

Wie ben jij?

Je bent een proactieve en ambitieuze starter en je wil je ontwikkelen naar een allround financial. Je vindt het gaaf om niet alleen inhoudelijk bezig te zijn, maar ook om de bestaande processen nog beter te maken. Je bent gemotiveerd om daarvoor kennis op te doen en verder te leren. Als basis beschik je over een afgeronde HBO-opleiding in bedrijfskundige of financiële richting en heb je enige ervaring opgedaan in een (financieel) administratieve (bij)baan. Je maakt al veel gebruik van de mogelijkheden van Excel en je kunt klanten en leveranciers zowel per mail als telefonisch in het Nederlands en Engels te woord staan.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn bereid te investeren in jou. Zowel in begeleiding on the job van ons ervaren team als met opleidingstrajecten die voldoen aan jouw ambitie. We bieden je daartoe een dynamische baan van 32 tot 38 uur per week in een veranderende en groeiende technische omgeving. Daarnaast betalen we je een marktconform startsalaris van maximaal €2.600 bruto per maand op fulltime basis.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Gaby Stigter, Manager Finance & Control, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via LinkedIn

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: Finance
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie