Skip to content

Inkoper

Inkoper

We zijn op zoek naar een inkoper die weet van aanpakken en het beste uit zichzelf weet te halen. Heb je passie voor innovatie, duurzaamheid en metaal in een productieomgeving? Dan ben jij de inkoper die we zoeken. Solliciteer direct!

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen?

De focus bij Inventum verschuift richting professionalisering en optimalisatie. Je gaat met het team werken aan een data-driven inkoopbeleid. Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de contract- en prijsonderhandelingen en de begeleiding van de inkoopactiviteiten, waarbij Total Cost of Ownership centraal staat. Je bent in staat om de binnen- en buitenlandse leveranciersmarkt te verkennen en je volgt actief de naleving van de gemaakte afspraken en doelstellingen met onze leveranciers. In deze functie pak je je rol in projectteams, je spart met R&D en productie en tegelijkertijd houd je focus op het totale inkoopproces. Je inkoopdoelen zijn een afgeleide van de bedrijfsdoelstellingen

Met het hele team wordt gezorgd voor tijdige leveringen, een optimale planning en voorraadniveau. Je bouwt aan relaties en we vragen je om met vernieuwende ideeën te komen om zo te bouwen aan een intelligente en proactieve inkooporganisatie.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, toont initiatief, je weet van aanpakken en gaat voor een kwalitatief goed resultaat. Heb jij enkele jaren inkoopervaring in een technische omgeving en een NEVI diploma? Dit is een grote pré. Als inkoper neem jij eigenaarschap binnen de samenwerking van het team en kun je snel beslissingen nemen. De kennis van onze materialen en materiaalproductieprocessen neem je snel tot je, waardoor jouw onderhandelingen met leveranciers vlot gaan. Jij bouwt aan relaties en je hebt sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels. Spreek je ook Duits? Dat is voor ons een pré. In het hele proces houd je overzicht en bewaak je de voortgang. Jouw ervaring met SAP/ERP systemen helpt je om dat te doen.  

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een kansrijke, groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Maarten Reijgers, via telefoonnummer 030 – 274 84 33. Of stuur je cv met motivatie naar hr@inventum.com.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: Inkoop
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie