Skip to content

Information Technology Business Consultant

Information Technology Business Consultant

Ben jij op de hoogte van de laatste IT-ontwikkelingen en wil jij je stempel drukken op ons IT-landschap? Wil jij werken voor een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Lees dan snel de vacature Information Technology Business Consultant en solliciteer direct!

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen?

Als Information Technology Business Consultant maak je de vertaling van de wensen uit de business naar ICT oplossingen, waarbij je deelneemt aan verschillende (IT) projecten. Inventum heeft haar 1e lijns-support uitbesteed en werkt nauw samen met een IT partner voor haar ERP systeem, SAP. Al hoewel in deze rol minder de nadruk op techniek ligt, schrik jij er niet voor terug om je collega’s te helpen met allerhande technische issues. Verder schakel je veel met leveranciers en pak je hierin de regierol: je zorgt ervoor dat zij de gemaakte afspraken nakomen en de afgenomen diensten zo efficiënt mogelijk uitvoeren. Als IT Business Consultant krijg je daarnaast veel vrijheid om zelf je tijd en werk in te richten en mee te helpen het IT-landschap van Inventum vorm te geven.

Wie ben jij?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Je hebt daarbij ook ervaring in het voeren van de regie met verschillende leveranciers en je bent in staat projectmatig te werken. Bij voorkeur heb jij ervaring met SAP, Sharepoint en Office 365 en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift.

Als Information Technology Business Consultant ben je flexibel, communicatief vaardig en heb je een innovatieve en oplossingsgerichte instelling. Vanzelfsprekend ben je extravert en gericht op samenwerking. Uiteraard beschik je over uitstekende adviesvaardigheden en ben je op de hoogte van de regels over het omgaan met privacygevoelige informatie.

Wat bieden wij jou?

Werken voor Inventum betekent werken in een turbulente, veranderende en groeiende technische omgeving. We bieden je een dynamische functie die je zelf kunt creëren door onder meer te bepalen aan welke projecten je wil deelnemen. Het gaat om een rol van minimaal 32 uur per week waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Cursussen en opleidingen, mits uiteraard relevant, vergoeden wij. Naast een uitstekend salaris heb je prima doorgroeimogelijkheden.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Wij hebben deze vacature uitbesteed aan werving en selectiebureau RG Recruitment Solutions. Wil je meer informatie? Bel met Robbert Groenendijk, Recruiter, op 06 – 188 88 104.

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar robbert@rgrecruitmentsolutions.com

Job Category: ICT
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie