ICT-specialist

ICT-specialist

De situatie rondom corona heeft een spurt op digitalisering met zich meegebracht. Om onze organisatie hierbij te ondersteunen en verder door te ontwikkelen, zoeken wij een vooruitstrevende ICT-specialist waarvoor de digitale technologie geen geheimen kent!

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen?

Als ICT-specialist maak je de vertaling van de wensen uit de business naar ICT-oplossingen, waarbij je deelneemt aan verschillende (IT) projecten. Inventum heeft haar eerstelijns-support uitbesteed en werkt nauw samen met een IT-partner voor haar ERP systeem, SAP. Jij zorgt voor een juiste oplossing bij tweede- en derdelijns meldingen en daarbij heb je regelmatig contact met de eindgebruikers. Als ICT-specialist neem jij de regierol: je zorgt ervoor dat de leveranciers de gemaakte afspraken nakomen en de afgenomen diensten zo efficiënt mogelijk uitvoeren. Je krijgt veel de vrijheid om zelf je tijd en werk in te richten en je stempel te drukken op het IT-landschap van Inventum.

Wie ben jij?

Jij bent een flexibel ingestelde ict’er die communicatief vaardig is. Je bent op de hoogte van de laatste IT-ontwikkelingen en je weet je kennis en ervaring goed in de praktijk toe te passen. Je hebt een innovatieve en oplossingsgerichte instelling en je bent gericht op samenwerking. Je bent op de hoogte van de regels over het omgaan met privacygevoelige informatie.

Verder beschik je over een afgeronde HBO-opleiding in de IT-sector en heb je tussen de 4 en 5 jaar relevante werkervaring. Je hebt ervaring opgedaan in het voeren van de regie met verschillende leveranciers en je kan goed projectmatig werken. Je hebt gedegen ervaring met programma’s als SAP, Sharepoint en Office 365. Ervaring met het gebruik van programma’s als: SalesForce en Power BI producten is een pré. Verder beheers je Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan van minimaal 32 uur per week in een turbulente, veranderende en groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je een marktconform salaris van maximaal €4.000 bruto per maand op fulltime basis.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Felix Smeulders, CFO van Inventum, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via LinkedIn

Recruiters, wanneer we jullie nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: ICT
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie