Skip to content

MBO HRM Stagiair

MBO HRM Stagiair

De afdeling HR bij Inventum is in ontwikkeling! En daar past een HRM stagiair bij die ambitieus, snel en leergierig is. De afdeling HR wil dat Inventum een great place to work is en de HR-agenda bevat allemaal onderwerpen die dit doel ondersteunen. Het HR-team bestaat uit twee vrolijke collega’s die het leuk vinden om kennis te delen, maar ook van jou willen leren.

Veilig en Vertrouwd. Inventum.

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen?

Je loopt mee op een actieve HR-afdeling die volledig ondersteunend aan de collega’s van Inventum wil zijn. Daar gaan we ver in: onze dienstverlening moet een 10 scoren! Naast het beheer van de dagelijkse HR-activiteiten, zoals vitaliteit, verlof, arbeidsvoorwaarden en recruitment, vervul je als HRM stagiair ook een rol in het digitaliseren van personeelsdossiers. Wij vinden het mooi als je zelf met ideeën komt en we geven je daarin graag de vrijheid.

Wie ben jij?

Je bent een bevlogen HR MBO student die snapt dat een goede administratie onlosmakelijk verbonden staat met een top HR-dienstverlening en je draait je hand niet om voor het maken van overeenkomst of een Excelbestand. We zoeken een collega die zelfstandig zaken kan oppakken.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende stage op een snelle afdeling die mooie dingen wil bereiken. Je werkt 4 of 5 dagen in de week onder begeleiding van bevlogen collega’s, deels op kantoor, deels thuis. De startdatum is in overleg te bepalen. Verder betalen we je een vergoeding van €500 per maand naar rato en komen we je tegemoet in de reiskosten als je niet met het OV reist of geen OV-kaart hebt.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Maarten Reijgers, HR adviseur, via telefoonnummer 030 – 274 84 33. Of stuur een e-mail naar hr@inventum.com

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: HR
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie