Financial Assistant

Financial Assistant

De afdeling Finance van Inventum heeft ambitieuze doelstellingen. We willen processen verder automatiseren en een efficiënte administratie voeren. Om de afdeling te ondersteunen in haar ambities zijn wij op zoek naar een leergierige Financial Assistant die het leuk vindt om zich te ontwikkelen naar een zelfstandige administrateur.

Veilig en Vertrouwd. Inventum.

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen?

Als Financial Assistant bij Inventum ga je je vooral bezig houden met het assisteren bij de maand- en jaarafsluitingen en het voeren van de crediteurenadministratie. Daarnaast beheer je de tussenrekening en de urenadministratie. Je maakt daarbij deel uit van een team van ervaren administrateurs die maar wat graag hun kennis met jou delen. Ook denk je mee en speel je een grote rol in de verdere optimalisatie van processen en de mogelijkheden van ons financieel systeem, SAP.

Wie ben jij?

Je bent en proactieve en ambitieuze, beginnende financieel administratief medewerker en je hebt als doel zelfstandig een administratie te voeren. Je wil je ontwikkelen naar een vakvolwassen administrateur en je bent gemotiveerd om daarvoor kennis op te doen en verder te leren. Als basis beschik je al over een afgeronde MBO opleiding in de financiële richting en heb je minimaal 1 jaar ervaring opgedaan in een financieel-administratieve functie. Je maakt al veel gebruik van de mogelijkheden van Excel en je kunt klanten en leveranciers zowel per mail als telefonisch in het Nederlands en Engels te woord staan.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn bereid te investeren in jou. Zowel in begeleiding ‘on the job’ van ons ervaren team als in opleidingstrajecten. We bieden je daartoe een dynamische baan van 32 tot 38 uur per week in een veranderende en groeiende technische omgeving. We bieden je een marktconform startsalaris van maximaal €2.300 bruto per maand op fulltime basis.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Nicole Metsemakers, HR Manager, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via het formulier op deze pagina.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: Finance
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie