Cloud Engineer

Cloud Engineer

Inventum staat aan de vooravond van een aanzienlijke groei. Om onze ambitieuze plannen te realiseren, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Cloud Engineer.

Veilig en Vertrouwd. Inventum.

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwikkelen van software binnen een multidisciplinair project. In deze rol werk je zeer intensief samen met (Software) Engineers van partners en klanten en ben je het primaire aanspreekpunt voor zowel klanten als toeleveranciers. Je houdt je met name bezig met functioneel programmeren.

Bij de start van een project ontvang je een uitvoerige overdracht van de klant. Je bent betrokken bij alle fases binnen de life-cycle van een volwaardig product en je test het product zelfstandig en je maakt het gereed voor release.

Wie ben jij?

Je kan projectmatig werken en je bent resultaatgericht. Daarnaast ben je leergierig en je vindt kennisdeling belangrijk. Zowel in teamverband als zelfstandig kom jij uitstekend uit de verf.
Je hebt een minimaal HBO werk- en denkniveau en je bent voortdurend bezig jezelf te ontwikkelen als Cloud Engineer. De vertaling van klantspecificaties naar de interne organisatie is een automatische proces bij jou. Je beheerst de Engelse taal uitstekend en je bent bekend met:

  • Scala
  • TypeScript
  • Docker
  • Amazon Web Services
  • MySQL
  • C#

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan in een turbulente, veranderende en groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem je contact op met de afdeling HR, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via het formulier op deze pagina.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: Techniek
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie