Bedrijfsjurist

Bedrijfsjurist

We zien steeds meer samenwerkingen ontstaan tussen Inventum en partners. Ook internationaal in de zin van mergers en acquisitions. Om de (commerciële) slagkracht te vergroten en processen te versnellen, zijn wij op zoek naar een ervaren bedrijfsjurist die ons helpt om de samenwerkingen vast te leggen in overeenkomsten en te adviseren in de trajecten die daaraan vooraf gaan. Trajecten die zowel pragmatisch zijn vormgegeven als juridisch waterdicht zijn.

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen?

Als Bedrijfsjurist bij Inventum ga je je vooral bezig houden met de advisering met betrekking tot contractering, onderhandeling, mergers en acquisition. Het betreft advisering en contractering omtrent projecten waarbij Inventum als leverancier en/of partner fungeert op het gebied van ventilatiewarmtepompen en andere duurzame energieoplossingen. Daarbij maak je vaak deel uit van een multidisciplinair team. Je vertaalt ontwikkelingen binnen de markt en het vakgebied naar intern beleid en je neemt daarin de rol van projectmanager op je om dit beleid te borgen.

Daarnaast fungeer je ook als algemeen bedrijfsjurist waarbij je directie en management adviseert op alle voorkomende gebieden. Oftewel je fungeert als schakel naar een externe partij wanneer de vraag buiten het eigen kennisveld valt.

Wie ben jij?

Je bent een praktisch ingestelde jurist die graag met de voeten in de klei staat. Je durft het aan om met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid aan de slag te gaan en laat je daarbij niet uit het veld slaan. Je hebt een innovatieve en oplossingsgerichte instelling en je bent gericht op samenwerking.

Je bent een praktisch ingestelde jurist die graag met de voeten in de klei staat. Je durft het aan om met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid aan de slag te gaan en laat je daarbij niet uit het veld slaan. Je hebt een innovatieve en oplossingsgerichte instelling en je bent gericht op samenwerking.

Verder beschik je over een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht en tussen de 5 en 8 jaar relevante werkervaring. Je hebt gedegen ervaring met het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van (complexe) overeenkomsten en ervaring met algemeen contractenrecht, financieringen en overnames en eventueel octrooi- en patentrecht.

Kennis van en/of ervaring in de industrietak, energiemarkt of de technische branche is zeker een pre. Verder beheers je Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een dynamische baan van 28 tot 32 uur per week in een turbulente, veranderende, internationale en groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je een marktconform salaris van maximaal €5.000 bruto per maand op fulltime basis.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Felix Smeulders, CFO, via telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer direct via LinkedIn

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie