Afstudeerproject Circulariteit

Afstudeerproject Circulariteit

Circulariteit is booming! Ook bij Inventum zien we het belang in van een wereld zonder afval. Daarom zijn we op zoek naar een topper die ons helpt om onze groene ambitie waar te maken. Jouw onderzoek wordt een leidraad voor de toekomst en daarmee maak je een echte impact.

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is eerlijk en altijd zichzelf.

Wat ga je doen?

Het afstudeeronderzoek is gelinkt aan de afdeling Marketing & Innovation, een afdeling volop in ontwikkeling en visievorming. Je maakt een impactassessment van één of meerdere van onze producten, zodat het inzichtelijk wordt in welke mate deze circulair zijn. Vervolgens beschrijf je welke stappen genomen moeten worden om de mate van circulariteit te verhogen. Bijvoorbeeld door een deelfunctie van het product op een andere manier in te vullen, zoals een materiaal, een proces, een productielocatie of misschien iets totaal out of the box!

Met de kennis en ervaring die je hebt opgedaan, schrijf je een dijk van een adviesrapport, waarmee Inventum in de toekomst de productontwikkelingen anders kan inrichten, zodat aan het begin van de product life cycle de mate van circulariteit al hoog is.

Wie ben jij?

Je bent een wereldverbeteraar met een gezonde dosis realiteitsbesef en pragmatisme. Je bent bevlogen rondom circulariteit, maar je begrijpt dat een eerste stap al een overwinning is. De rol als change agent past je als gegoten. Je studeert af in een relevante universitaire opleiding zoals Sustainable Business & Innovation, Industrial Ecology of Bio-inspired Innovation. Verder ben je zelfstandig, analytisch en een projectmatig werker.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende opdracht van 5 dagen in de week voor 6 maanden op een pionierende afdeling onder begeleiding van bevlogen collega’s. De startdatum is in overleg te bepalen. Verder betalen we je een vergoeding van €500 per maand en komen we je tegemoet in de reiskosten als je niet met het OV reist of geen OV-kaart hebt.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Xavier van den Thillart, Director Marketing & Innovation, via telefoonnummer 030 – 274 84 84.Of solliciteer direct via LinkedIn

Recruiters, wanneer we jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: Techniek
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie