Afstudeeronderzoek Cost Management

Afstudeeronderzoek Cost Management

Bij Inventum gaan we bewust om met onze resources: duurzaamheid staat centraal. Ook in de kosten streven we naar zero waste. Daarom zijn we op zoek naar een topper die ons helpt om een nieuw kostprijsmodel met daarbij een nieuwe systematiek te realiseren. Jouw afstudeeronderzoek Cost Management wordt een leidraad voor de toekomst en daarmee maak je een echte impact.

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen?

Het afstudeeronderzoek vindt plaats op de afdeling Finance & Control, een afdeling volop in ontwikkeling en visievorming. Je gaat je bezighouden met het vraagstuk: “hoe ziet een kostprijsmodel van een productiebedrijf er uit als het enerzijds inzicht moet geven ten behoeve van de operationele sturing van de productie en anderzijds inzicht moet geven ten behoeve van de margesturing voor de verkoop van producten?” Uiteraard staan we open voor een ruimere interpretatie van deze vraag, zodat je jouw afstudeeropdracht volgens jouw wensen en die van de universiteit kunt formuleren.

Wie ben jij?

Je bent een analytische denker met een gezonde dosis pragmatisme. Je bent bevlogen rondom cost management en je bent in staat om informatie snel te verwerken. De rol als interviewer past je en je bent in staat draagvlak te creëren voor je onderzoek. Je studeert af in een relevante universitaire opleiding zoals Economie of Bedrijfskunde. Verder ben je zelfstandig en een projectmatige werker.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende opdracht van 5 dagen in de week voor 6 maanden op een leuke afdeling onder begeleiding van bevlogen collega’s. De startdatum is in overleg te bepalen. Verder betalen we je een vergoeding van €500 bruto per maand en komen we je tegemoet in de reiskosten als je niet met het OV reist of geen OV-kaart hebt.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie neem je contact op met Gaby Stigter, Manager Finance & Control, via telefoonnummer 030 – 274 84 84 of
solliciteer direct via LinkedIn.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: Finance
Job Type: Fulltime
Job Location: Houten

Solliciteer nu op deze functie