Accountmanager Noord Nederland

Accountmanager Noord Nederland

Kijk jij samen met ons verder dan vandaag? En ga jij ook een stap verder voor jouw klanten? Solliciteer dan op de functie van Accountmanager Noord Nederland.

Veilig en Vertrouwd. Inventum

Kiezen voor Inventum is kiezen voor een werkgever die verder kijkt dan het vraagstuk van vandaag en met de oplossing van morgen komt. Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan 100 jaar vooroploopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen en zorgt voor betrokkenheid. De mentaliteit binnen Inventum? Iedereen is altijd zichzelf in een open en informele werksfeer.

Wat ga je doen?

De primaire focus als Accountmanager Noord Nederland ligt bij de groothandels, installateurs en woningbouwcorporaties. Dit zal verder uitgebouwd worden naar een compleet klantenpakket. Onder regio Noord Nederland valt Friesland, Groningen, Drenthe en een stuk Overijssel.

Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het uitvoering geven aan het verkoopbeleid, in de breedste zin van het woord en het bezoeken van (nieuwe) klanten en branchegerichte (online) vakbeurzen binnen bestaande en nieuwe marktgebieden. Daarnaast realiseer jij een groei voor de organisatie door het leveren van toegevoegde waarde voor de klant en ontwikkel je activiteiten om de verkoop te bevorderen.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega met onderstaande competenties die resultaatgericht, ondernemend en creatief is. Daarnaast bezit je een goede dosis doorzettingsvermogen, ben je flexibel en stressbestendig. Ook kan je als de beste prioriteiten stellen, ben je accuraat en georganiseerd. Je bent een echte teamplayer, maar kunt zelfstandig ook goed werken en heb je kennis van Microsoft Office programma’s. Kennis van CRM-pakketten? Dat is een pré!

Wat verwachten we van jou?

Voor de functie van Accountmanager zijn wij op zoek naar iemand met een HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding op commercieel gebied. Daarnaast heb je 2 tot 5 jaar werkervaring in een, bij voorkeur, soortgelijke functie. Ook heb je aantoonbare affiniteit met duurzame energie en ventilatietechniek. Ook heb je aantoonbare affiniteit met duurzame energie en ventilatietechniek en heb je ervaring in de installatie- en/of energiebranche. Tot slot heb je een goede beheersing van de Nederlandse (en Engelse) taal in woord en geschrift.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een prachtige baan waar veel mogelijk is, waar initiatief wordt gevraagd en veel vrijheid van werken wordt gegeven. De honorering in termen van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is marktconform en in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Ik wil solliciteren, wat nu?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole Metsemakers, HR Manager, op telefoonnummer 030 – 274 84 84. Of solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina.

Recruiters, wanneer wij jullie hulp nodig hebben, weten we jullie te vinden.

Job Category: Verkoop
Job Type: Fulltime

Solliciteer nu op deze functie